Kurczak w konserwie to tradycyjny przysmak wielu kuchni, w którym […]
Szynka z piersią kurczaka jest specyficznym produktem, który choć nosi […]
Kiełbasa z piersią kurczaka jest wszechstronna w użyciu. Może być […]
Składniki: mięso wieprzowe – 68%, woda, sól, glukoza, stabilizator E452, […]
100 g Szynki Gotowanej zostało wyprodukowane z 83 g mięsa wieprzowego.
100 g Szynki Konserwowej zostało wyprodukowane z 81 g mięsa wieprzowego.
100 g Polędwicy Sopockiej zostało wyprodukowane z 81 g mięsa wieprzowego.
Składniki: ozory wieprzowe – 60%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, aromaty […]
100 g Salami w Zielonym Pieprzu zostało wyprodukowane ze 113,5 g mięsa wieprzowego.
100 g Salami w Pomidorach zostało wyprodukowane ze 113,5 g mięsa wieprzowego.
100 g Salami Dojrzewającego zostało wyprodukowane ze 117,5 g mięsa wieprzowego.