Kiełbasa biała parzona

Kiełbasa, której z pewnością nie trzeba przedstawiać – jest jedną z najpopularniejszych wyrobów mięsnych od wieków. Królowa grillowania, śląska wyjątkowa.

Kiełbasa śląska

Kiełbasa, której z pewnością nie trzeba przedstawiać – jest jedną z najpopularniejszych wyrobów mięsnych od wieków. Królowa grillowania, śląska wyjątkowa.

Kiełbasa Zosi

Wyselekcjonowane mięso, tradycyjna receptura wędzenia przekazywana z pokolenia na pokolenie, to tylko niektóre z cech kiełbasy wiejskiej, jej jakość i smak został już wielokrotnie doceniony.

Jałowcowa sucha

Niepowtarzalny zapach wywodzi się z aromatu krzewu jałowca, a jej nietuzinkowy smak i wysoka zawartość mięsa, jest uwielbiana przez koneserów polskich tradycyjnych przysmaków.

Polędwica Łososiowa

Wędzonka otrzymywana z polędwicy wieprzowej, peklowana, lekko słona, wędzona, surowa. Świetnie sprawdzi się na klasycznych kanapkach z dodatkiem warzyw i sosów.

Szynka krucha od Dziadka

Ta delikatna szynka o bardzo wysokiej zawartości mięsa, charakteryzująca się niezwykłą kruchością, uzyskaną przede wszystkim dzięki wydłużonemu procesowi parzenia.

Myśliwska sucha

Kiełbasa Myśliwska, przed laty idealny kompan podczas polowań, charakteryzująca się kruchością i trwałością, a wyczuwalnym smakiem pieprzu i świeżego czosnku nadaje jej posmak swojskości.

Poznaj
Przepisy

Więcej