Wyczuwalny smak i aromat dodanych przypraw z charakterystycznym zapachem gryki wymieszanej z podrobami. Z cebulą, pieprzem i rozmarynem – grillowy klasyk.
Ten delikatny schab o bardzo wysokiej zawartości mięsa, charakteryzujący się niezwykłą kruchością, uzyskaną przede wszystkim dzięki wydłużonemu procesowi parzenia.
Sucha kiełbasa z wyselekcjonowanych mięśni szynki wieprzowej. Poddana dodatkowemu procesowi pieczenia. Idealna kompozycja naturalnych przypraw daje niepowtarzalny smak, do którego chce się wracać.
Ekstra kruchość i delikatność w każdym kawałku to jej atuty. Z wyczuwalnymi przyprawami kolendry, czosnku i pieprzu.
Bardzo twarda, dojrzewająca litewska wędlina; jeden z najbardziej znanych przysmaków kuchni litewskiej. Kindziuk ma kwaskowaty, pieprzny smak.
Wierzchnia warstwa skoponowana jest bardzo dużej ilości płatków czosnku, majeranku, pieprzu i soli.
Soczysty smak, delikatna nutka przypraw. Cienko rozdrobnione mięso daje jednolity przekrój produktu. Idealna na królewskie śniadanie.
Puszysta konsystencja, która świetnie komponuje się ze świeżymi i marynowanymi warzywami. Uczta dla każdego podniebienia.
Z łatwością rozprowadza się na pieczywie. Duża zawartość mięsa daje solidny smak. Dzięki dodatkowi suszonej cebulki smakuje wybornie. Polecany na kromce świeżego chleba w zestawie z kiszonym ogórkiem.
Sprawdzi się jako cienko krojona domowa wędlina, idealnie sprawdzająca się z ulubionymi kanapkami.
Smaczna i pospolita przypomina czasy wyjazdów pod namiot albo przekąski na szlaku górskim z kanapką.
Delikatność gęsiny w połaczeniu ze słodyczą suszonej śliwki nadaje jej wyjątkowy i charakterystyczny dla polskiej kuchni smak.