Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.
Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.
Na śniadanie, do pracy, do szkoły, na stacji lub w najbliższym sklepie. Parówki są najczęściej wybieraną przekąską. Uniwersalne na tyle, że pasują praktycznie do wszystkiego. Na zimno i na ciepło, w bułce lub w cieście.
Wykorzystanie chudego mięsa wieprzowego i delikatnego mięsa cielęcego nadaje jej niepowtarzalny smak.
Wypiekany w piecu pasztet z dodatkiem suszonych pomidorami i oliwy nadaje mu niepowtarzalny smak z nutką śródziemnomorskich klimatów.