Liść laurowy potrafi nadać niepowtarzalny smak. Kruchy schabe w połączeniu z liściem laurowym i innymi przyprawami nadaje mu charakterystyczny zapach i niezapomniany smak.
Wędzonka wyprodukowana z szynki wieprzowej. Poddana procesom parzenia i wędzenia na ciemny kolor. Smak wędzenia, użyte przyprawy oraz jej soczystość idealnie trafiają w gusta konsumentów.
ędzonka wyprodukowana ze schabu wieprzowego. Parzona i wędzona na ciemny kolor. Produkt otulony delikatną okrywą tłuszczową, która perfekcyjnie dopełnia jego ciekawego smaku.
Z łatwością rozprowadza się na pieczywie. Polecany na kromce świeżego chleba w zestawie z kiszonym ogórkiem.
Oryginalnego charakteru nadaje jej dodatek suszonych, chrupiących kurek.
Wyczuwalny smak i aromat dodanych przypraw z charakterystycznym zapachem gryki wymieszanej z podrobami. Z cebulą, pieprzem i rozmarynem – grillowy klasyk.
Ten delikatny schab o bardzo wysokiej zawartości mięsa, charakteryzujący się niezwykłą kruchością, uzyskaną przede wszystkim dzięki wydłużonemu procesowi parzenia.
Sucha kiełbasa z wyselekcjonowanych mięśni szynki wieprzowej. Poddana dodatkowemu procesowi pieczenia. Idealna kompozycja naturalnych przypraw daje niepowtarzalny smak, do którego chce się wracać.
Ekstra kruchość i delikatność w każdym kawałku to jej atuty. Z wyczuwalnymi przyprawami kolendry, czosnku i pieprzu.
Bardzo twarda, dojrzewająca litewska wędlina; jeden z najbardziej znanych przysmaków kuchni litewskiej. Kindziuk ma kwaskowaty, pieprzny smak.
Wierzchnia warstwa skoponowana jest bardzo dużej ilości płatków czosnku, majeranku, pieprzu i soli.
Soczysty smak, delikatna nutka przypraw. Cienko rozdrobnione mięso daje jednolity przekrój produktu. Idealna na królewskie śniadanie.