Smalec z mięsem

Z łatwością rozprowadza się na pieczywie. Duża zawartość mięsa daje solidny smak. Dzięki dodatkowi suszonej cebulki smakuje wybornie. Polecany na kromce świeżego chleba w zestawie z kiszonym ogórkiem.

Boczek wędzony paski

Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.

Boczek parzony paski

Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.

Parówki królewskie

Na śniadanie, do pracy, do szkoły, na stacji lub w najbliższym sklepie. Parówki są najczęściej wybieraną przekąską. Uniwersalne na tyle, że pasują praktycznie do wszystkiego. Na zimno i na ciepło, w bułce lub w cieście.

Poznaj
Przepisy

Więcej