Puszysta konsystencja, która świetnie komponuje się ze świeżymi i marynowanymi warzywami. Uczta dla każdego podniebienia.
Z łatwością rozprowadza się na pieczywie. Duża zawartość mięsa daje solidny smak. Dzięki dodatkowi suszonej cebulki smakuje wybornie. Polecany na kromce świeżego chleba w zestawie z kiszonym ogórkiem.
Sprawdzi się jako cienko krojona domowa wędlina, idealnie sprawdzająca się z ulubionymi kanapkami.
Smaczna i pospolita przypomina czasy wyjazdów pod namiot albo przekąski na szlaku górskim z kanapką.
Delikatność gęsiny w połaczeniu ze słodyczą suszonej śliwki nadaje jej wyjątkowy i charakterystyczny dla polskiej kuchni smak.
Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.
Wędzonka otrzymana z najwyższej jakości peklowanego boczku wieprzowego ze skórą. Wyselekcjonowany boczek sprawia, że proporcja tłuszczyku i mięsa jest wręcz idealna. Ten rarytas, z pewnością zachwyci smakiem naszych gości.
Na śniadanie, do pracy, do szkoły, na stacji lub w najbliższym sklepie. Parówki są najczęściej wybieraną przekąską. Uniwersalne na tyle, że pasują praktycznie do wszystkiego. Na zimno i na ciepło, w bułce lub w cieście.
Wykorzystanie chudego mięsa wieprzowego i delikatnego mięsa cielęcego nadaje jej niepowtarzalny smak.
Wypiekany w piecu pasztet z dodatkiem suszonych pomidorami i oliwy nadaje mu niepowtarzalny smak z nutką śródziemnomorskich klimatów.